SPØRGSMÅL TIL COUTURE STUEN

Hvor lang tid tager det at sy en skræddersyet designer kjole ?

Det er en god idé at være i god tid når man skal have skræddersyet en designer kjole. Couture Stuen anbefaler, at du kommer til konsultation senest 6 måneder før begivenheden. Er der kortere tid til begivenheden, klarer vi også det. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 22 487 525, så vi hurtigst muligt kan hjælpe Dig i gang.

Hvad koster en skræddersyet designer kjole ?

En skræddersyet designer kjole kan ikke helt prisfastsættes før Du har været forbi til en konsultation. Dog ligger silke-brudekjoler typisk fra 19.000 kr. og opefter, men prisen afhænger af mange forskellige faktorer, såsom fx. materialevalg, design og detaljeniveau. Derfor tilbyder Couture stuen en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kan finde frem til Dine ønsker og muligheder og i et prisleje, der passer Dig.

Hvilke materialer syr Couture Stuen i ?

Som udgangspunkt arbejder Couture Stuen i naturlige materialer som silke, bomuld, viskose og uld. Har du ønsker om andet, kan det også lade sig gøre.

Hvor mange prøvninger skal der til en skræddersyet designer kjole ?

Som regel ser forløbet således ud:

  • Konsultation og måltagning
  • Fastsættelse af designet på din kreation
  • Prøvning i prøvemateriale
  • Prøvning i det rigtige materiale
  • Prøvning og afhentning
    I enkelte tilfælde kan der være flere prøvninger.

Hvad skal jeg medbringe til prøvning / omforandring ?

Det er en god ide at medbringe en BH samt et par sko, der skal anvendes til din kreation.

Må der tages andre med til prøvningerne ?

Som udgangspunkt må der maks. medbringes 2 personer, da flere kan udbringe mange forskellige meninger. Det kan hurtigt blive forvirrende, og riskere at lede dig på afveje fra hvad du i virkeligheden selv ønsker – det er vigtigt at vi kommer frem til et resultat som du føler er rigtigt for dig.

.

Jeg har allerede en kjole, kan vi ændre designet på den ?

At sy kjoler om er vores speciale, men jeg vil som udgangspunkt altid gerne se kjolen før jeg lover noget. Og hvis ikke hele kjolen kan syes om, er der altid en mulighed for at en del af kjolen kan bruges i den nye kjole. Med forbehold for at kjolen er meget slidt/mør eller plettet.

Kan jeg medbringe mit eget stof ?

Dette er desværre ikke en mulighed, 

Jeg kan ikke finde den rigtige blonde til min kjole ?

Så er Couture Stuen den rette til at hjælpe Dig.
Vi har specialiseret os i at hente Haute Couture blonder fra verdens mest eksklusive blonde fabrikanter. B.l.a. Frankrig og Spanien hvor blonderne bliver fremstillet på den gamle traditionelle måde. Vi mener, at når det kommer til de fine eksklusive textiler og blonder, er kun det bedste godt nok.

Hvor lang tid tager en omforandring ?

Det tager minimum 2 dage at omforandre tøjet – ved større opgaver eller i travle perioder kan det tage op til en uge.Skulle uheldet være ude, og står du i sidste øjeblik med en opgave, klar vi også det.