DEN STORE DAG

DRØMMEN OM DEN PERFEKTE DESIGNER BRUDEKJOLE BLEV TIL VIRKELIGHED.

Rejsen varede 4 mndr. Men det var tiden og arbejdet værd. Første step i processen var at rejse ud i verden og finde de perfekte Couture blonder. Det var ikke nemt, for jeg har jo en svaghed for disse smukke materialer. Jeg fandt selvfølgelig en masse jeg blev forelsket i, men jeg måtte jo vælge, så det blev til 3 forkellige typer af smukke Couture blonder jeg fik med mig hjem. Cream farvet med en svag vævning af guldtråd og med broderet med perler. Det næste step… Var at mit design på brudekjolen blev bestemt. Jeg vidste at jeg ville have noget unik anderledes og elegant, samt kropsformet. Så jeg valgte at sætte fokus både på ryg og front, men jeg ville selvfølgelig også have slæb. Efter designet på brudekjolen blev bestemt, startede jeg med at arbejde på kjolens front. Jeg klippede motiver (blomster) ud af de tre Couture blonder for at danne billedet og strukturen. Det tog jo en masse tid….. For ikke nok med at alle motiver skulle være spejlvendt, så skulle de jo også hånd syes på. Der er ingen vej udenom hvis man vil have noget unikt. Resultatet blev helt fantastisk, drømmen blev til virkelighed, men det var ikke kun brudekjole drømmen som gik i opfyldelse, for det blev også en passion og en begyndelse for Couture Stuen. Jeg måtte indse at jeg kunne ikke undvære den følelse at skabe noget unikt og smukt, og nu hvor jeg selv er blevet gift… Brænder jeg for at hjælpe andre med at realisere Deres designer brudekjole drømme.