P R O C E S S  &  K R E A T I O N

KONSULTATION

Det er en lang rejse at kreere en Couture brudekjole fra bunden. Ikke alene skal du tage mange beslutninger omkring din kjole, men samtidig ligger der mange timers udførelse i at skabe en brudekjole. Du bør komme til konsultation minimum 6 måneder før den store dag. Vi anbefaler at du har gjort dig nogle tanker vedrørende din kjole, har du billedmateriale, som kan bruges som reference er du velkommen til at medbringe dette. Vi vil snakke om materialer og detaljer, samt fastsætte en pris. Under konsultationen vil du selvfølgelig blive rådgivet bedst muligt, og sammen vil vi finde en kjole der stemmer overens med dine forventninger, men også komplimenterer din kropstype bedst. Vi vil være imødekomne over for dine ideer og ønsker. Målet er at indfri din drøm om den perfekte brudekjole. Konsultationen er gratis og uden forpligtigelse.

MÅLTAGNING

Når designet af din couture brudekjole er besluttet, tager vi omhyggeligt mål, som efterfølgende bliver omsat til et mønster. Herefter laver vi en prøvekjole i musselin.

PRØVE MODEL

Når prøvekjolen er syet op, kommer du ind til fittings. Her anbefaler vi at du tager dine sko med du skal have på til dit bryllup. Som udgangspunkt er ingen helt symmetriske, det vil vi prøve at korrigere for under prøvningen. Mønsteret vil blive tilrettet og eventuelle justeringer foretaget. Det vil ofte kræve mere end én fitting, for at opnå den perfekte pasform. Når vi har opnået dette, vil din kjole blive klippet og syet i det valgte materiale.

PRØVNING I DET RIGTIGE MATERIALE

Du vil nu få mulighed for at prøve din kjole for første gang, og her tilretter vi din kjole igen. De sidste detaljer bliver besluttet. Du vil formentlig skulle til fittings ad flere gange, da det er vigtigt at din brudekjole er perfekt i al forstand, og intet bliver efterladt til tilfældigheder. Vi er klar over, at en kommende brud ofte har meget at se til, derfor bruger vi din tid så effektivt som muligt. Når vi tager imod en opgave, bliver vi altid færdige til tiden. Processen er den samme, hvis du skal have lavet en selskabskjole fra bunden.COUTURE STUEN indfrier Din Drøm om den Perfekte Skræddersyet Designer Brudekjoe / Selskabs kjole, som er Unik og skabt Specialt til Dig.