~ Specialdesignet Brudekjole ~

SKAL JEG BESTILLE TID TIL EN UFORPLIGTENDE SAMTALE ?

Hvis ønsket er en specialdesignet brudekjole fra bunden, er det vigtigt, at du bestiller tid, enten via vores online booking  eller på tlf : 0045-22487525  hos designeren Angelika Dluzen til en uforpligtende samtale, der dette kræver stille og rolige omgivelser hvor vi ikke bliver forstyret af andre.

HVOR LANG TID TAGER EN UFORPLIGTENDE SAMTALE ?

Der er sat 60 min. af til aftalen, og vi anbefaler at man overholder sin tids bestilling, er man eventuel forsinket, venligst giv os en besked  enten via en sms, eller pr tlf: 0045-22487525

HVAD KOSTER KONSULTATIONEN?

Konsultationen er gratis, og uforpligtende.

MÅ JEG MEDBRINGE VENNINDER / FAMILIE MED TIL AFTALEN?

Som udgangspunkt må der maks. medbringes 2 gæster, da flere kan udbringe mange forskellige meninger. Det kan hurtigt blive forvirrende, og risikere at lede dig på afveje fra hvad du i virkeligheden selv ønsker – det er vigtigt at vi kommer frem til et resultat som du føler er rigtigt for dig. .

SKAL JEG BRINGE NOGET MED TIL AFTALEN?

Vi anbefaler at man har hudfarvet undertøj på den dag, der det ogå er muligt at vi prøver nogle brudekjoler. Inspirations billede materialle er altid en hjælp, så designeren bedre kan pege sig ind på hvilken ønsker men eventuel har til sin drømme brudekjole..

HVOR LANG TID TAGER DET AT SKABE EN SPECIALDESIGNET BRUDEKJOLE?

Det er en god idé at være i god tid når man skal have specialdesignet en brudekjole fra bunden. Vi anbefaler, at du kommer til sin første  konsultation mellem 9 – 6 måneder før brylluppet. Er der kortere tid til den store dag, er du velkommen til at kontakte os på telefon 0045 – 22 48 75 25, så  vi kan fortælle dig om mulighederne, samt hurtigst muligt hjælpe Dig i gang..

HVAD KOSTER EN SPECIEL DESIGNET BRUDEKJOLE ?

En specialdesignet brudekjole fra bunden kan ikke helt prisfastsættes før Du har været forbi til en konsultation. Men typisk starter priserne fra 15.000 kr og  opefter,  prisen afhænger af mange forskellige faktorer, såsom fx. materialevalg, design og detaljeniveau. Derfor tilbyder Couture stuen en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kan finde frem til Dine ønsker og muligheder inden for et prisleje, der passer Dig.

HVILKE MATEREIALER SYER I OP I?

Som udgangspunkt arbejder Couture Stuen i naturlige materialer som silke, bomuld, viskose og uld. Har du ønsker om andet, er det også en mulighed..

HVOR MANGE PRØVNINGER SKAL DER TIL EN SPECIALDESIGNET BRUDEKJOLE?

Som regel ser forløbet således ud:

  • Konsultation og måltagning
  • Fastsættelse af design & materiale
  • Prøvning i prøvemateriale ( der kan forkomme flere prøvninger afg. af design)
  • Prøvning i det rigtige materiale  ( der kan forkomme flere prøvninger afg. af design)
  •  Afhentning

.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE TIL EN PRØVNING?

Det er en god ide at medbringe det rigtige undertøj med, man skal have på bryllups dagen. Er man tvivl om hvad man skal vælge, hjælper designeren selvfølgelig gerne med at tage den rigtige beslutning, som komplementere både din krop, men også brudekjolen bedst. Har man allerede fundet sine brudesko skal man også medbringe disse, eller et par andre i samme højde.

~ SPECIALDESIGNET KJOLER ~

VEJL. PRISER PÅ VORES SKRÆDDERSYEDE KJOLER SKABT FRA BUNDEN

Brudekjoler / Gallakjoler fra kr. 10.500,00
Selskabskjoler / Aftenkjoler fra kr. 6.500,00
Blonde overdele fra kr. 3.500,00
Konfirmationskjoler fra kr. 3.500,00
Brudepigekjoler fra kr. 2.500,00

Priser angivet for skræddersyet tøj ekskl. materialer.
Måltagning er gratis i forbindelse med køb af et skræddersyet produkt. Vælger du kun at få foretaget måltagningen, koster det 455 kr.