S K R Æ D D R S Y E T   D E S I G N E R   B R U D E K J O L E

Når du skal giftes, skal dagen fremstå som en af de største dage, og et smukt minde I kan huske gennem hele livet. Det er vigtigt at du føler dig smuk og unik, derfor spiller din brudekjole en vigtig rolle på denne store dag. En skræddersyet, designe brudekjole vil kunne udleve denne oplevelse. Den er unik og skabt specielt til dig.

E N   U N I K E   O P L E V E L S E

Fra det øjeblik du træder ind af døren hos  Couture Stuen, vil du blive budt velkommen i hyggelig og trygge omgivelser, uden vi bliver forstyrret af andre. Og du kan få lov til at fortælle om alle dine ideer til din drømme kjole. Vi sætter stor pris på tilliden og derfor gøre vores bedste for at opfylde alle dine ønsker på det højeste plan.    

D E S I G N

Bestemmer du dig for skræddersyet brudekjole, er det vigtigt at du er i gode hænder fra start. Hos Couture Stuen designer vi sammen den perfekte brudekjole der klær din figur og få dig til at følle sig som en drøm. Vi overlader intet til tilfældighederne. Vi hjælper med valg af materialer, og de vigtige detaljer. Skal du have bare arme, skal den sidde tæt, skal den have slæb, skal det være med eller uden slør, skal du bære headpiece, eller har du et helt andet ønske til din brudekjole? Vi hjælper dig gennem hele processen, og gøre hvad der står i vores magt for, at vi kan gøre denne dag speciel for dig.

M A T E R I A L E R

Ofte kræver det vi får materialerne specielt importeret, fra adskillelig lande. Med erfaring indenfor design, kan vi råde og guide dig til det bedste valg, hvilket vil resultere i, at du får en unik og anderledeskjole, der opfylder dine ønsker.

K O N S U L T A T I O N

Det er en lang rejse at kreere en Couture brudekjole fra bunden. Ikke alene skal du tage mange beslutninger omkring din kjole, men samtidig ligger der mange timers udførelse i at skabe en brudekjole. Du bør komme til konsultation minimum 6 måneder før den store dag. Vi anbefaler at du har gjort dig nogle tanker vedrørende din kjole, har du billedmateriale, som kan bruges som reference er du velkommen til at medbringe dette. Vi vil snakke om materialer og mulighederne, der matcher dit budget. Under konsultationen vil du selvfølgelig blive rådgivet bedst muligt, og sammen vil vi finde et kjole design der stemmer overens med dine forventninger, men også komplimenterer din kropstype bedst. Vi vil være imødekomne over for dine ideer og ønsker. Målet er at indfri din drøm om den perfekte brudekjole. Konsultationen er gratis og uden forpligtigelse.

K O N S T R U K T I O N

Hver enkelt unik kjole skabt fra bunden kræver et specielt lavet mønster, hvor alle kundens mål blive nøje overført på papir, og derefter syet op i prøve materialle.

P R Ø V E   M O D E L

Når prøvekjolen er syet op, kommer du ind til fittings. Her anbefaler vi at du tager dine sko, samt det rigtige undertøj med du skal have på til dit bryllup. Som udgangspunkt kræver en prøvekjole flere korrigeringer, hvor efter mønsteret vil blive tilrettet og eventuelle justeringer foretaget. Det vil ofte kræve mere end én fitting, for at opnå den perfekte pasform. Når vi har opnået dette, vil din kjole blive klippet og syet i det valgte materiale.

K J O L E   P R Ø V N I N G

Du vil nu få mulighed for at prøve din kjole for første gang, og her tilretter vi din kjole igen. De sidste detaljer bliver besluttet. Du vil formentlig skulle til fittings ad flere gange, da det er vigtigt at din brudekjole er perfekt i al forstand, og intet bliver efterladt til tilfældigheder. Vi er klar over, at en kommende brud ofte har meget at se til, derfor bruger vi din tid så effektivt som muligt. Når vi tager imod en opgave, bliver vi altid færdige til tiden. Processen er den samme, hvis du skal have lavet en selskabskjole fra bunden.

A F H E N T N I N G

Din kjole vil være klar til en afhentning 1-2 uger før brylluppet. Der vil den være checket efter for sidste gang, samt dampet / presset og pakket fint ned i en kasse, eller i en dragtpose. Før din kjole hentes, skal den sidste betaling for kjolen være registreret. Special designet kjoler starter fra 14.500 kr og op. Alt afhænger af materiale valg, samt designet på kjolen.