A T E L I E R  /  S K R Æ D D E R I 

Specialiserer sig i at kreere eksklusive brudekjoler og selskabskjoler. Her bliver unikke kjoler skabt helt fra bunden efter kundens ønsker, og med designerens råd, vejledning samt præg. Vi lægger stor vægt på kvalitet og raffinement.
Materialer så som blonder og silker, bliver nøje udvalgt og skal kunne opfylde de højeste kvalitetskrav.

Fra det øjeblik du træder ind af døren hos  Couture Stuen, vil du blive budt velkommen i hyggelig og trygge omgivelser, uden vi bliver forstyrret af andre. Og du kan få lov til at fortælle om alle dine ideer til din drømme kjole. Vi sætter stor pris på tilliden og derfor gøre vores bedste for at opfylde alle dine ønsker på det højeste plan.    

Ofte kræver det vi får materialerne specielt importeret, fra adskillelig lande. Det det er en længere process at skabe en brudekjole / selskabs kjole fra bunden, og der vi kræser om hver detalje, er det dermed også begrænset hvor mange vi kan lave om året. Hos Couture Stuen bliver der ikke udelukkende lavet kjoler fra bunden, men vi har også  specialiseret sig i at forandre en kjole til et andet look, eller lave tilretninger. Dette udføres med høj ekspertise, hvor kundens ønsker er i fokus. Med erfaring indenfor design, kan vi råde og guide dig, hvilket vil resultere i, at du får en unik og anderledeskjole. Vi hjælper også gerne med at finde det rigtige tilbehør til bruden.

K O N S T R U K T I O N

Hver enkelt unik kjole skabt fra bunden kræver et specielt lavet mønster, hvor alle kundens mål blive nøje overført på papir, og derefter syet op i prøve materialle.